به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسین مدرس خیابانی در ششمین نشست قرارگاه جهادی خیرین و نهادهای انقلابی اظهار داشت: ۲۴ درصد روستا ها در طرح جهاد آبرسانی، به این استان اختصاص دارد که در 2 هزار و 700 روستا در این طرح آبرسانی می شوند.
وی ادامه داد: با توجه به پراکندگی و وسعت استان، ۲۵ درصد اعتبارات طرح جهاد آبرسانی به سیستان و بلوچستان اختصاص پیدا کرده است.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: عملیات آبرسانی ۸ روستا به اتمام رسیده و در ۳۹۳ روستا تحویل زمین انجام شده است و کار تحویل زمین در ۱۴۲ روستای دیگر تا هفته آینده انجام می شود.
مدرس خیابانی اضافه کرد: بسته اشتغال سیستان و بلوچستان را تنظیم و در اختیار مقامات کشوری قرار دادیم که در آن ۲۵۰۰ فرصت شغلی در ۱۳ حوزه مصوب شد.
وی مدرسه سازی و گسترش فضاهای آموزشی، ساخت درمانگاه و آبرسانی را سه اولویت مهم گروه های جهادگر در استان برشمرد و خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت کار جهادی، طرح های مختلفی را در استان با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام آغاز کرده ایم .
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: استفاده از ظرفیت گروه های جهادی در توسعه استان اهمیت زیادی دارد چرا که دولت به تنهایی نمیتواند این منطقه را آباد کند.
مدرس خیابانی با تاکید بر کار جهادی افزود: کاری که برای رفع محرومیت انجام میدهیم از جنس کار جهادی است بنابراین کار جهادی یعنی از موانع عبور کنیم.
مدرس خیابانی ادامه داد: امروز در نقطه عطفی هستیم که بتوانیم از ظرفیت بسیج و گروه های جهادگر استفاده کنیم چرا که هیچ کاری بدون کار جهادی به نتیجه نمیرسد. ما برای مردم خدمت می کنیم،هیچ منفعت شخصی نداریم و آمادگی داریم در قالب پروژه های مشترک خدمت رسانی کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عملیات آبرسانی ۵۰۰ روستای طرح جهاد آبرسانی، تا پایان خردادماه امسال آغاز می شود.
نظر شما